Вижте какви са обвиненията на САЩ срещу Желяз Желяз Андреев има

...
Вижте какви са обвиненията на САЩ срещу Желяз Желяз Андреев има
Коментари Харесай

Ето какво разказа Желяз Андреев за фирмата, в която работил

Вижте какви са обвиняванията на Съединени американски щати против Желяз

Желяз Андреев има вяра, че казусът му може да бъде решен по дипломатически път, това сподели самият той пред Дарик. Протестите с гледище страната ни да не извърши настояването за изгонването му ще продължат, защото към момента нищо не е ясно, разказаха Желяз Андреев и приятелят му Димитър Мурджев.

Двамата са приключили културология в СУ. Андреев попадна в черен лист на Съединени американски щати с хора, нарушили ембаргото им със Сирия и американското държавно управление изиска страната ни да го екстрадира. Желяз е с мярка за неотклонение " Подписка ".

" Един от въпросите, на които още не мога да си отговоря е защо аз като служителя от най-ниско равнище бях арестуван. Разбирам, че това са процедури, които Министерство на вътрешните работи трябваше да следва, както и прокуратурата, само че има доста въпроси, на които не мога да си отговоря ", споделя Андреев.

По отношение на собствениците на компанията, в която е работил, той описа, че в Съединени американски щати при в началото оповестени присъди за тях в границите на 40 до 50-60 години, след това те са се признали за отговорни по част от обвиняванията и са получили присъди от 1-2 години затвор. Не мога да си го обясня по различен метод, с изключение на като добра договорка с прокуратурата в Съединени американски щати, казва младият мъж.

По думите на Андреев допустимо най-хубавият сюжет за него е обвиняването да отпадне, без да се постанова той да върви в Съединени американски щати. На въпрос как това би могло да се реализира и дали може да се случи по дипломатически път, той сподели: " Надявам се, само че не съм сигурен, че може да бъде реализирано по дипломатически път. В последна сметка съдът е този, който взема решение дали може да отдръпна едно обвиняване или не ".

  " Компаниите би трябвало да осведомят своите чиновници за всяко деяние, закон на страна, който евентуално те биха прекрачили. Такова нещо при нас тогава липсваше. На нас просто ни беше казано, че би трябвало да се обаждаме на клиентите и да оставим всичко друго. Не е мое обвързване вечер, като се прибера от работа, да виждам вести и да знам коя страна има ембарго към друга страна и какво се случва по света. Пред нас сега има мъгла, в която се случва нещо. Интересно е, когато мъглата се вдигне какъв ще бъде резултатът. Чуваме, че въпросът може да бъде решен на дипломатическо равнище, само че това напълно не е сигурно и ние продължаваме да бъдем готови за всеки един сюжет ", сподели Андреев.

  " Битката следва, нищо не е завършило. Протест ще има, занапред нещата предстоят. Затова апелирам хората да не одобряват, че всичко е решено, нищо не е решено към момента ", добави той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР